Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Qetesh- egyptisk kärleksgudinna. Tack!


... ... ... ... QETESH ... ... ... ...



ytans
skepnad
gripbar
utanskrift
sinnligt
berörande
vällustig
sensuell
längtan
lystet
öppet
hjärta
förenar
vulkanisk
kraftfull
flamma
förbinder
hängiven
strömning
kärnfullt
inre djup
suggestivt
intensiv het
penetrerar
befriande
uppvaknade
transformerar
mitt i - extasen










Kärlek

AiA Maria den fria




Fri vers (Fri form) av AiA Maria den fria
Läst 425 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2021-01-03 00:02



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
De inslagna hieroglyfers skriftspråk tillika ursprung med dina valda ord skulle kunna ha vakts till en inskription över en portal till hennes tillbejelsekapell... Vackert!
2021-01-03

  Kungskobran VIP
mycket hetta i texten,
stor sensualitet
2021-01-03
  > Nästa text
< Föregående

AiA Maria den fria
AiA Maria den fria