Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sådan är längtan

Sådan är längtan:
den färglägger gråskalor
och ler i förväg

bygger sig framtid
av papier-maché och luft
utan förbehåll

låter mig leva
på andetag på kredit
och många kansken

Sådant är nuet:
ohämmade färgskalor
och många penslar




Bunden vers (Haiku) av urbanjohanssonwriter VIP
Läst 97 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-01-02 21:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

urbanjohanssonwriter
urbanjohanssonwriter VIP