Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frostbett

Jag ryser när jag hör din röst
små frostbett över hela huden.
Vartenda ett är ett minne
av din närvaro på min hud.

Nätter trädda på tråd
girlanger av feberdrömmar
ögonblick som fjun i vinden.
En blå liten flaska
höll de sista dropparna.
Gryning och skymning
får skogen att glöda på samma sätt.
Fåglarnas sång
och fåglarnas tystnad
målar mörker och ljus
över tomheten.




Fri vers av Rafmagn VIP
Läst 138 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-01-02 23:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fina kontraster! Kanske är det konstigt att den får mig att tänka på vampyrer?
2021-01-03

  Kungskobran VIP
Vilket bett i texten, wow
2021-01-03

  Burn

De fyra första raderna är underbara!

De skapar verkligen närhet till personen som minnena gäller.

2021-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Rafmagn
Rafmagn VIP