Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


bild målad av mig.


Let there be light and a fucking merry christmas

 

 

som lansetter, stilla tigande skuggor

liv, liv, liv 

detta visuella formande

 

Jag tänkte mig afton som en rodnad inför




Fri vers av Yrre VIP
Läst 133 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-01-03 00:41



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Fint i ord och bild!
2021-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP