Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andas nu

Darrar du
Svettas
Nu
Mörkret omger
Inte mig

Fasar du
Räds
Nu
Väggar sluts
Om dig

Finns du
Naken
Nu
Jaget skriker
Nej

Dör du
Andas
Nu
Hjärtat stannar
Ej

© Malin Tyberg




Fri vers (Fri form) av Malin Tyberg VIP
Läst 355 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2021-01-03 01:30



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Inkapslad intensiv känsla där "väggar sluts".

2021-01-08

  Judas Ekholm VIP
Härligt drag. Och ytterst passande med korta, snudd på rumphuggna rader utan kommatering. Gillas skarpt!
2021-01-07

  Gin83
Oerhört vackert och stämningsfullt i allt sitt vemod
Väldigt starkt förmedlat... Så som den är uppbyggd så känns det som varje stycke verkligen slår en stenhårt

Läst den några gånger nu för att läsa den rätt

Gillade

2021-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Malin Tyberg
Malin Tyberg VIP