Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I stället för drömtolkning, pröva att tolka din vakenhet...


tolkade drömmar

är att ingenting förstå

när allt redan hänt




Bunden vers av Horace
Läst 87 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-01-06 01:03



Bookmark and Share


  karenina VIP
Men som du vet säger drömmar mkt som vi kanske inte tänkt på.
Drömmarna närs av det vi gör och tänker i vår vakenhet och tvärtom.
2021-01-06

  Väsensskild
Tänkvärt!
2021-01-06

  AiA Maria den fria

Tack

Lysande!

Tack!
2021-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace