Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skrev klockan 7 i morse , det är min terapi, då skriver jag som jag känner tack mina djur , ni är med mig dygnet runt . så fort jag ser er känner jag älskar er .ger mig kraft . ni ser alla mina känslor tack


utslagen och trött .

känner mig helt utslagen.
känner mig helt slut .
i alla tankarna i dag .
känner mig psykiskt i botten ..
orkar inte med att dom smäller ,.
natt efter natt , känner jag har bara lust ,
att döda dom så att vi alla får frid och ro.
dom driver mig till dåligt tänkande ,.
jag hatar dom , förlåt för mina tankar .
man kan inte stå ut med vad som helst ..
har ingen lust att äta . vill bara spy när jag ser mat .
känner sig nedstämd och tom .
har ont i huvudet , kan inte tänka klart ,
snart faller jag i avgrunden igen .
dra upp mig innan .jag faller så långt.
så jag kan komma .till evighetens port .,
har varit där flera gånger
men var inte välkommen ännu.
änglarna drog mig till baka till livet .
tack ni finns där för mig-älskar er hela andevärlden av birgitta .
kram till alla som behöver det , har varit i botten många gånger .
då tänker man på alla man älskar .man vill inte lämna dom . ha dom nära
.




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 65 gånger
Publicerad 2021-01-03 08:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP