Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kroppens kvarstad


Rummet utspänt
och påbyltat

I det sparsamma ljuset
från balkongfönstret
löper geometrins luftiga linjer
samman
i ett ointressant halv nio

Kroppens kvarstad
efter nattens drömmar
är jagets ytspänning
på Kosmos lagföring

Onda aningar
och skeppor fulla med ruelse
är felgrepps och misstags
bördiga mylla

Avsikten tar sats
i påstridig pragmatik
och alltings fysiska väldighet,
sammanfösta
i frukostens och skidturens
segersälla konsensus
och dess efterklang
i vassledryck, choklad
och Lang Langs porlande
ståldanks-Goldbergs;

nuets stjärnkalla fokus
tidens migsvets
i jagets kallhärdade uppseende




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 100 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-01-03 13:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP