Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bland stenar och strån



Pustande vindtåg

stannar till vid

oss i den pulserande

ljumma sanden

fläktar våra hårsvall

pilar genom

hjärnsynapser



På en dag vikt för

loja tankebyttor

böljande luftslott

där gamgäddan

kamperar sprattlar till

och susar längre in

bland stenar och strån




Fri vers (Fri form) av BenGust VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2021-01-03 14:11



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Åh, så härligt !
2021-01-05

  AiA Maria den fria

Tack!

Befriande vindar
i ”loja tankebyttor”
- skapar fri puls

Vackert!



Tack!
2021-01-03

  Elinor Sörensson VIP
En så härligt sommarpulserande
tankevirvlande gamgäddssprattlande
livspust.


2021-01-03

  Briza media
Stämningsfullt och bildrikt på få rader, härligt!
2021-01-03

    Lena Staaf VIP
En riktigt skön dikt som signalerar vila och lugna tankar.
2021-01-03
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP