Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livsvisa

Släpper det hårt hållna berget
marken mot vilken min gestalt avtecknas

far igenom ansatser av luft och ljus
toner och mönster
förblindat förbundet

vilar i äggskalsbädd

vältras och landar
i tunn själ

allt så starkt
en tidlös dörr mot alla mina sorger

sen vinden som släcks
när elden tar sin röda blick
uppstånden ur sitt egna frö
och ser in i mig

tack!

atomers utslagna vingar är längre och öppnare nu
ansluter sig




Fri vers (Fri form) av Hestia VIP
Läst 110 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-01-03 15:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hestia
Hestia VIP