Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ny strimma blod

Snälla kläck mig
önska mig nya minnesringar
visa mig
dina otänkta handlingar
varje natt
ta mig
med dig
till skogen av dagg
gryende
göm mig inte
töm mig med njutning
med svängrum
katedraler av skratt
väck mig
gör mig matt i natt
sätt mig platt
dröm mig
du är min högsta önskan
och jag vill fly med dig till innanför jorden
det djupa, djupa innanmätet
dricka solvarmt hull och slingra mina nervers lemmar
runt din hals
så mjuk är jag
att mitt hjärta kan lyfta från sin grav
idag






Fri vers (Fri form) av Hestia VIP
Läst 115 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-01-03 16:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hestia
Hestia VIP