Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Språk

Träden kramar om varandra
som om en gemensam vän
gått bort

Ett barn frågar himlen
om dess ålder
utan att få något svar

Jag vaknar en morgon
samtidigt med björkarna
utanför mitt fönster
Vi betraktar sömnigt
varandra

Vintern har lagt is på sjön
När hände det?
Jag rör mig i alltings utkant
Jag har tröttnat på att leta
efter förklaringar
Jag kommer försent till varje
årstid

Jag ser ut genom fönstret
Det ligger snö på gatan
På en snötäckt motorhuv har någon skrivit
med stora bokstäver
FUCK YOU























Fri vers av Christoffer Bergström
Läst 87 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-01-03 16:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christoffer Bergström
Christoffer Bergström