Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En gömd sanning

Varför var det så svårt att berätta?
Kanske var det för att inget egentligen hade hänt.
Ingen officiell benämning.
Ingen etikettens klister möjlig att etsa sig fast över historien.

Allt var slöjmoln i minnets horisont.
I vissa väder framträdande,
Men oftast obetydliga och långt i fjärran.
Inget jag brydde mig om.
Allt var länge sedan.
Allt var igår.

Men vinden förde det ändå alltid tillbaka till mig.
En gnagande känsla i mitt fördolda innersta.
Omöjligt att undvika.




Fri vers (Fri form) av Frittjoffs
Läst 105 gånger
Publicerad 2021-01-03 19:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frittjoffs
Frittjoffs