Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Likgiltigheten

Venus och Mars,

vilket av dom vill du vara från

Spelar det någon roll 

Om vi endast lever

högt över molnen 

Där känslor aldrig slår oss 

Och konflikterna vilar på asfalten

De tystande funderingarna

förvandlas till barriärer 

Vi snart aldrig tar oss över

En förskjutande framtid som vilar 

Med önskan att det bästa aldrig redan hänt 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av SofieVem VIP
Läst 91 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-01-03 21:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SofieVem
SofieVem VIP