Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Corona virusfyllda "flin"


Jag vill känna vinden

Jag vill känna vinden så ren, så fin,
lång borta från Coronas virusfyllda "flin".

Jag vill njuta av passion med känsla,
slippa obehaget i min kropp ängsla.

Jag vill krama min nära vän,
slippa säga vi tar det sen.

Jag vill se sol och måne skratta,
glömma sorgens söndertrampade matta.

Jag vill lyssna på musik med varma känslan dansa,
låta flödet i händelserna än en gång få chansa.

Jag vill känna kraften i min kropp,
på allt det onda sätta stopp.

Jag vill att viruset....
Jag vill.....

JS Örjan




Fri vers av Örjan Noreheim
Läst 61 gånger
Publicerad 2021-01-03 22:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Örjan Noreheim
Örjan Noreheim