Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
21.04.2010


varför?

Varför ska ja vara den med dåligt hjärta?
Dålig mamma dålig pappa.
Varför ska ja vara det svarta fåret du vill ska tappa.
Fotfästet.
Är det något som är rättvist i denna värld, i denna sfär, kan du inte bara.
Cut me some slack.
Blir så jävla lack, hela tiden man ger och ger, vad får man som tack.
Dåligt hjärta, dålig mamma dålig pappa.
Fuck.
Vulkaner som sabbar vettiga konversationer, folk utan motivationer, drömmar.
River sönder världen i dess sömmar, utan att glömma.
Vad vi egentligen vill med denna värld, denna sfär.
Vi strävar mot miljärdärsamhällen, men jag kommer aldrig glömma den där kvällen.
Vi var lyckliga fattiga, en aning tattiga, men först o främst lyckliga, fattiga.
Hopp.
Om att vi en dag ligger på topp, inte av näringskedjan utan av världens titlar.
Ingen av dom som cheatar, vi ska jobba från botten för att nå toppen.
Word.
För toppen i min värld, är inte pengar och vara famous.
Det är uppnå drömmar och vad vi vill göra med oss.




Övriga genrer av Vildfagel
Läst 118 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-01-03 22:47



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
jag råder dig även inte tatuera dig. bra att du avstår glamour iaf. det brukar sluta dåligt för sånt folk.
2021-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Vildfagel
Vildfagel