Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blir det balans?

Blir det balans,
Om vi bara säger nej ibland?
Ja ibland?
Blir det balans om vi bara ligger ibland?
Om vi bara hatar livet ibland
Dricker ibland?
Röker ibland?
Vill dö ibland?
Lever ibland?
Delar tankar ibland?
Andas ibland?
Älskar ibland?
Öppnar upp ibland?
Dansar ibland?
Gråter ibland?
Skrattar ibland?
Är tysta ibland?

Blir det balans om vi bara står stilla ibland?




Övriga genrer av Vildfagel
Läst 135 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-01-03 23:41



Bookmark and Share


  SatansSon
sola inte. rök inte. disse ting må give dig skrynklig hy
2021-02-21

  Gin83
Gillade
Väcker tankar
Man stannar upp i alstret emellanåt..och funderar över just den raden..det ger alstret djup. Samtidigt håller den ett högt tempo och man läser varje rad kraftfullt.
Intressant form och skön att läsa

Snyggt
2021-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Vildfagel
Vildfagel