Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hör till algoritmen för ”hysterisk kärleksdikt”


Gick ut och drev bland frusna fält i kalla sunnanvind

ökengul och svart

av fallna löv och stjärnlös

natt, vill vara din




Bunden vers av Horace
Läst 98 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-01-05 00:03



Bookmark and Share


  karenina VIP
tycker inte det känns "hysteriskt" på något sätt, bara målande och vackert.
2021-01-05

  Väsensskild
Vackert!
2021-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace