Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med tiden blev du vuxen nog att förstå det som är viktigt...


Nikaze sensei

lärde dig andas in, ut

enkelt att tacka




Bunden vers av Horace
Läst 82 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-01-20 07:32



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria

I tacksamhet-allt !


Tack!
2021-01-22

  Väsensskild
Att känna tacksamhet och vara i nuet är värdefullt
2021-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace