Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


LÅTSAS SOM OM DET REGNAR

Ska jag spela stark fast jag är svag

för att vara mänskor till behag?

Men då är det inte längre JAG!

Då har evangelium blivit lag

 

Här kom inget regn

Det här är snö

När ska jag få lägga mig att dö?

 

LARZ GUSTAFSSON 4/1 2021

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 161 gånger
Publicerad 2021-01-04 04:20



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
OBS! Tomten rådde jag inte för.
Jag hade helst slagit sönder den, om jag fått bestämma.
2021-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP