Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nedslagen



Som jag anade
förändrades allt i ett slag

Känslorna
av nederlag

Brottas med insikten
något som är större

Som bereder en väg
men jag slås ner

Känslorna
som kommer i ett uppbrott

Inte att förneka
De finns där







Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 128 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-01-04 07:25



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Djup beröring med denna
2021-01-18
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP