Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
för varje utsträckshand fattas två i salt försåt men varför ska det va så svåt, de lilla ord fölåt


Livet för dummies 39


min högra hand var händselvis på en höft, jag svär
så jag fingrade med vänster hand en ring runt svärdet
och jag stack, jag skar en väg med viljan, på mitt är
en kabalraket av likvid faranenergi har mördat färdet

lita inte på min bättre själ
skuggan orkar ida i en dröm
svampbad och tugg till torkad säl
strandens animas animus är ström

tar en avstickare innan ytan
celldöd är somatisk andning
då musan jäser pepp till lytan
inför limbis krav på handling

aviva lever bakofram
för jag heter vad jag är
arga man som anagram
ingen herre, sådan här

sagda ord bland sanningar tiger
det givna talet räknas retroaktivt
vi går ner förvandling kort och niger
torka och min röst förblöder tentativt

det är tjocka på utgång
och nåt jag borde rimma
salt procent av ångbåtsång
agent har ansökt rätt att limma

en lögn är för publik för det som hände här
i de finas himmel äts nu skuggan av begäret
jag vaxar gauche i självfrakturens formulär
sociosexuell trepanation förenklar mordbesväret




Fri vers (Fri form) av Joakim P Udd
Läst 132 gånger
Publicerad 2021-01-04 08:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joakim P Udd
Joakim P Udd