Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bristande omdöme av svenska "ledare"...


FANFLYKT OCH LANDSFÖRÄDERI!

Det råder en krigsliknande situation i Sverige,
men det hindrar inte semesterresor utomlands
företagna av generaldirektören för MSB, tidigare
avskedad som Rikspolischef, kanske det är dags
att ompröva hans ställning i MSB? Omdömeslöst!

Även ledande folkvalda politiker visar på en
omdömeslöshet att lämna Sverige under den
rådande situationen.

Bulgariskt ordspråk; Fiskens huvud ruttnar
först, därefter dess kropp d.v.s. lidande folk
och ett blödande näringsliv.
Förebilder för landet?
Påven Franciscus har offentligt kritiserat dessa
semesterresor och rekreationer i den svåra tiden.

Fanflykt och Landsförräderi av dessa personer.
Gör avbön, be om ursäkt och lämna posterna,
omedelbart!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johanne Rydgren Rilje
Läst 131 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-01-04 11:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanne Rydgren Rilje
Johanne Rydgren Rilje