Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagens tankar

Äktenskapet är som att
fånga loppor med tårna.
Det kan lyckas.


Fler och fler tar cykeln.
Vem tog min?




Övriga genrer (Satir) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-01-04 13:06



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Gulliga snillrika fraser, mellan raderna faller tårna och lirkar fram lycka! /:))
2021-01-04

  AiA Maria den fria

*ler*


Tack!


Själv väljer jag att gå...isf att cykla alltså:)
2021-01-04
  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP