Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Söndagar är vilodagar


• Arbetsvila 2



Prydnad

Efter
veckans tramp och tummel
vilar jag
idag
och dricker kraft
och väntar på
att känna livet
bulta.



Prydnad

Logotype för Poeten Salvador
Mål & mening

LÄS -Poesi är tät-




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-01-24 08:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP