Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikten är inspirerad av en sketch i Monty Python


Woody and Tinny Words 1

Den göteborska fiskaren
Sniffade lim för att dämpa sin hunger
Medans han som kallades The Dog
Var sentimental över den brittiska gårdagen
Pizzeriafyllan ska förena dom




Övriga genrer av vevarätt
Läst 58 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-01-04 15:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vevarätt