Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Champagne utan bubblor

Andetagets första vingslag.
Som täcke av dig, du Supernova.
Ett vinglas. Ett timglas.
När jag är du.
När du är jag.
När vi blir ett.
Med varandra.
Du ruvar min kärlek.
Jag ruvar din passion.
När dikten sveper över mig.
Då ordens böljande smekning.
Varför är det då så tyst när jag
borde höra de tassande liljornas
susande?
Vem vet?
Ett melodiöst regn under huden.
Jag saknar dig mer.
Än jag saknar mig själv.
Men ändå jag undrar.
Vem jag kunde varit.
Om jag var annorlunda.
Skulle jag ändå vilja ge.
En bukett diamanter.
I stjärnhimlens hav.
Där närhet grönskar.
Det vackra aldrig porlar bort.
Utan smeker.
Som sommaren.
Som viskande månsken.
Som tindrande orkidé.
Men jag ser henne.
Drottning av tystnad.
Endast en gryning bort.
Allt det andra passerar som
slöjmoln.
Tusen minnen bort.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 73 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-01-04 17:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP