Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Släppa taget

Det var morgon, solen slog mot mina bara ben.
Tog mig genom rummet, du vaknade alltid sent.
Tillbaka in i en annan tid.

Kärlek som tar en till dimensioner,
lurar in en i ett vakuum.
Ser inte rätt eller fel.
Bara dig.

Bara dig.

spolar fram månaderna.
Ett år av mitt hjärta,
Val jag tog.
Val du tog.

Steg in igen, två steg ut,
la in varje kort, kastade in
lite mer av min själ.

lite till.
Efter varje kast.
Bara lite mer.
Det brinner nu.

en gång till,
gav det sista
gav allt av vad som fanns kvar.

Älskade dig till bristningsgräns.

Tills samtalet.
Jag sa nej.

Brevet.
Förklaringen.

Att inse vikten av mitt liv.
såg längre än min trygghetszon.
Efter allt det du sa.
Efter allt du skickade.
Efter alla samtal.

Lätt jag dig äntligen gå.
Vill ändå tacka för all lärdom.
Jag förstår bättre idag.
Tackar mitt hjärta,
för att det orkade slå.

Nu låter jag dig gå.
Lär känna mig själv.
Tar min hand och går.




Fri vers (Fri form) av Feliciaspoesi
Läst 163 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-01-04 18:15



Bookmark and Share


  helenita VIP
Så vackert!
2021-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Feliciaspoesi
Feliciaspoesi