Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

smak av lycka


de mörka tankarna börjar skingras som molnen ovanför
det känns genast lättare att andas
borta i horisonten ser jag livet komma åter
jag kan höra ljudet av måsarnas frihetsskri
jag vet inte om det är en tår av lättnad eller vågstänk
som rullar över min kind 
men det smakar lycka




Fri vers av Klint
Läst 132 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2021-01-04 18:58



Bookmark and Share


  soligajag_1 VIP
Vilken härlig poesi du förmedlar!

Jag njuter av din poesi så hjärtat går upp i hundra knyck!

Sparar denna som bokmärke!

Kram Kram
2024-03-20

    guloblå
Fantastisk! Jag blir rörd.
2021-01-05

  Solstrale VIP
Finstämt instrument i din poetiska lyra! Tack!
2021-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Klint
Klint