Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Offer/chefskap

Du är chef för ledarskapet
Leder för att du tycker om att bestämma
Bestämmer för att du tycker om makt
Maktutövande ger dig självförtroende
Självförtroende saknas dock i grunden
Grunden lades i dina barnaår
Barnaåren var fyllda av rädsla
Rädsla förminskar
Förminskar till ett offer
Offret vill dölja sina sår
Såren döljs genom chefskapet




Fri vers (Fri form) av Väsensskild
Läst 56 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-01-04 20:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Väsensskild
Väsensskild