Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Närvaro över dimensioner

samtidigt i samspel

på samma plats

ändå onåbara

ogreppbart och beslöjat

dimensioner

lager som fördjupar

ibland kan en liten stråle av ljus

tränga igenom till vår tids brus

från oändligheten

från världsalltet

till nutida realitet

och ge mening




Fri vers (Fri form) av Väsensskild
Läst 89 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-01-04 21:16



Bookmark and Share


  Horace
underbar och sann

mening ges för att
bli en gåva om vi
väljer att se och
ta emot den
tack för
denna
dikt
2021-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Väsensskild
Väsensskild