Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som snö

Som snö
sällan faller
Ett minne
ifrån då
den tid det var vi

Som snö
när vi gick
och du höll mig
från att falla
svävande tillsammans

Som snö
kom du åter
en så kort
stund av glädje
sen tillbaka till mörkret




Fri vers (Fri form) av Leonina
Läst 148 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-01-10 23:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leonina