Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I stjärnsåddens kast


Jag är utträngd
ur mörkret

in i kroppens flyktförsök,

över knäleder
och höftparti,
genom ryggradens rassel,
till ett fåfängt hopkryp
långt i tankemödans huvudskål,

avsagd av allt annat,
trängd i individualiteten fångstgrop,
selad och sadlad
i stjärnsåddens kast
över skyn




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 100 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-01-04 22:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP