Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blue sky - blue eyes



sun through cristal
joyful little rainbows
while napping - some later...
grandma and grandchild
blue eyes glimmering




Bunden vers (Tanka) av lila fjäderblomman VIP
Läst 118 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-01-04 23:46



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket fint!
2021-01-18

  Marita Ohlquist VIP
Mjukt, fint och alldeles underbart!
2021-01-06

  Blomma-Stjärna VIP
ömsint vacker närhet
2021-01-05
  > Nästa text
< Föregående

lila fjäderblomman
lila fjäderblomman VIP