Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ditt långseendetänk



När vi gick upp

i limningen

såg du ändå oss

som vinnare


När våra vurpor

blev vådliga

ordnade du att

fötterna landade först


Ditt långseendetänk
breddade alltid vägen




Fri vers (Fri form) av BenGust VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-01-05 09:41



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Så fint om den som stöttar och uppmuntrar!
2021-01-05

  Elinor Sörensson VIP
Att behålla färdriktning och
glädje i motvind. Och sprida
positiva tankar som leder
framåt. En fin hyllning.
2021-01-05

  Lottie Ålhed VIP
Vackert med god grund och stabilitet.
2021-01-05

  Solstrale VIP
Vilken fin hyllning till medmänniskan! Blir berörd!
2021-01-05
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP