Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lövets sista färd

Förintad av tiden

Faller jag mot avgrunden

Jorden kallar mig åter

Ett sista virvlande steg

Innan allt faller i glömska

Lägger mig till ro

Förmultnar sakta

Ett lövs sist färd

Går alltid nedåt 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 98 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-01-06 11:21



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Ändå för ett löv är det mycket stort!
2021-01-06

  Marita Ohlquist VIP
Bra text där lövet symboliserar livet!
2021-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP