Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FISKAFÄNGE - tanka

I lilla viken

står hägern likt en skulptur

en grå silhuett

spanar av vattenytan

matnyttiga rörelser




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2021-01-05 17:52



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Fint fångat

2021-01-06

  Marita Ohlquist VIP
En fantastisk fågel som står alldeles stilla för att blixtsnabbt fånga fiskar som försöker komma förbi!
2021-01-06

  M.Eta
fin beskrivning av en fiskare av stora mått!
2021-01-06

  Öknens Ros VIP
En vacker fågel och duktig fiskare. Fin tanka.
2021-01-06

  ResenärGenomLivet VIP
Det blev som en fin tavla...härligt...
2021-01-06

  Cikoria Blå VIP
En bra och rolig tanka.
2021-01-06

  Niliboy
Rolig tanka, du får gärna tipsa hur man gör en tanka!
2021-01-05

    Lena Staaf VIP
Rolig vändning där i sista raden!
2021-01-05

  AiA Maria den fria

Fantastisk tanka

Tack!

Reflekterar över ”under ytan”...

Tack!
2021-01-05

  Feliaxel VIP
Suveräna fiskare dessa fantastiska fåglar
2021-01-05

  Kajan VIP
Annorlunda vändning; stillhet blir en rörelse för mig här.
2021-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP