Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HÅRAVFALL - tanka

Vår ekorre Kurt

tappar håret på skulten

vit fläck lysande

döpes om till Skalle-Per

får extra nötter till tröst




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2021-01-07 17:06



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Hjärtevärmande, och instämmer med ”Birger Niliboy”.
2021-01-09

  Marita Ohlquist VIP
Kurt en liten skallig herre
hoppas att han inte lider
och att det inte blir värre
nu i vinterns tider!
2021-01-08

  Niliboy
Fint, stackars Kurre!
2021-01-08

    Sefarge VIP
Kanske finns en Djurorganisation
Som vill engagera sig i Kurre?
Eller ifall "Hårets vänner"
kan sträcka ut en
hjälpande hand
t.o.m för en
liten ekorre?
2021-01-07

  Judas Ekholm VIP
Men arma lilla Kurre då. Tur att han inte är nötallergiker. Fin och finurlig dikt hälsar gossen som också torskat frillan. :)
2021-01-07

    Lena Staaf VIP
Stackars Kurt men han får god tröst! Många män som tappar hår får bara finna sig.
2021-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP