Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SNÖFALL - tanka

Vit matta på  gräs

några centimeter snö

inte tjockt täcke

barnbarnen skyfflar ihop

bygger snögubbe med hatt




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-01-06 18:15



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Härligt med barnens kreativitet, lite snö är bättre än ingen alls!
2021-01-08

  Feliaxel VIP
Barnens glädje för snön är underbar att se
2021-01-07

  AiA Maria den fria
*ler*

O själv har jag fått en på min trapp av mer singelsten än snö.

Tack!
2021-01-07

    Lena Staaf VIP
Igenkänning! Hur lite snö det än finns vill barnen bygga en snögubbe.
2021-01-06

  Niliboy
Så fint, snögubbar åt alla!
2021-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP