Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dröm, bara dröm


Om vi får allt som vi drömmer om
Vad har vi då kvar att drömma om?




Fri vers av Tomas Brink
Läst 153 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-01-05 12:47



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Sömn med mer dröm, och mindre mardröm kanske?
2021-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Brink
Tomas Brink