Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smälter...flyktig bagatell

 

 

Innan bläcket torkat

flyr noterna

sprider sig över nyfallen snö

ljuv musik uppstår

spår

efter vinter kommer vår




Bunden vers av Fale Bure VIP
Läst 128 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2021-01-05 13:25



Bookmark and Share


  helenita VIP
Bravo!
2021-01-08

  Väsensskild
Målande vackert!
2021-01-08

    ADI Nehlin
andas optimism
2021-01-06

  AiA Maria den fria
Tack!

Fritt flöde
ljuv musik
i hjärtats mitt

Tack!
2021-01-05

  angela Täubert fd Jansson VIP
Det som göms i snö
kommer upp i tö... : )
2021-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP