Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I en famn

I mörka stunder behöver. jag dig 

att du håller om mig

Stå där ensam 

Väntar på dig

Längtar fånga in mig

inätet få mig att förstå

att den kärlek du ger mig gör mig  stark

Vill kyssa din kind

Känna värmen från dig

Håll om mig

Ikorta stunder ilivet

Sök påvägen

Tillsammans är vi starka

Håll om mig släpp aldrig taget

Du och jag på livets väg.....




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 93 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-01-05 14:50



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
kärleken längtan och frånvaro
2021-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP