Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bi svärmen

Kommer surrande förbi

Bisvärmen har inte tid att stanna till

All nektar ska tas ned

Kampen från bi är att de vill inte jobba mer

gratis för något

 de gjort hela livet

Det är surrande uppror i bikupan

Alla får inte plats

Drottningen har kommit

Räknar in alla bi

Honungen ska stå klar

smakad och perfekt

Drottningen ropar kom in

Inget bi är  att se

Bisvärmen tog fart flög ut

Kampen är över i en sekund

Drottningen sitter ensam kvar

lämnad kvar borta är hennes viktiga honung.. tillslut....




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 105 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-01-05 15:04



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
majoritetens diktatur
2021-01-05

  Sparvögat VIP
Så tragiskt när bina flyr kupan...
Drottningen lämnad kvar utan svar...
2021-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP