Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale


Ny... jag är så nyfödd...


jag är så nyfödd

som kor på grönbete

en fjärilspuppa som kläckts

jag betraktar mina vingar

de skimrar så vackert

all poesi jag får läsa

ni alla mina läsare

på kort tid blev ni många

ni blir som blommor

jag flyger till

och ni ger mig nektar

litet rus sprider sig

om natten

vaknar på morgonen

är lite nykär

jag vet vem jag är

jag är så jävla trogen

läsare läsare poeter ni är

så hjärtans glad jag är

 

det finns en risk

jag inte e riktigt frisk

men jo det måste jag vara

lyssna bara

min tonårsdotter och pojkvän

fikade med mig i dag

det gjorde mig så glad

hon har annars en rätt arg sur ton

och tycker jag är pinsam

det måste vara poeter.se som gör det här

forum forum på nätet här

jag har i dig gått å blitt kär...

 

med åren kärleken växer

nu räknar jag all glädje

den befinner sig på topp

ert skrivande når min

sinneskropp utan stopp

har jag ett hängande huvud

endera dagen ska ni veta

ni lyfter det enkelt med ord

se nu är lyckan min gjord

 

jag speglar i eterspegeln

se din kontrast

se din like

finn behag

var dig själv

exeprimentera

var harmonisk

fräck eller rak

men inget får mig

att falla platt på min bak

jag gillar Att ni skriver

det Att finnas till

det Att få dela

det är det hela

 

P.s textens första hälft är från 2016

den andra hälften är från 2020 dvs en

resumé på min upplevelse på poeter.se D.s.

 

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Solstrale VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2021-01-05 16:58



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Önskar jag hade ett uns av din positivism, det vore guld!
2021-01-08

  AiA Maria den fria
Solstrålens
strålar når
sprider sig
-”virusfritt”
glädjerikt
ljusfyllt
-till alla
o envar


Tack<3<3<3
2021-01-06

  bibbi ahrnstedt
Så mycket liv och kraft det finns här i uttryck och i orden, fint att du blir inspirerad på poeter.se
2021-01-06

  Blomma-Stjärna VIP
Du tänder orden och får dem att sprudla och ger bilder därtill - färggranna och blossande av liv - tack att du finns här på poeter.se !
2021-01-05

    Lena Staaf VIP
Sprudlande text som förmedlar glädje!
2021-01-05

  Kajan VIP
Vilken underbar, inspirerande textkomposition! Det viktiga ”Att” skriva, inta ”Vad”. Våren kom tidigt i år här på sidan tydligen...: )
2021-01-05

  Ewa-Britt Nilson VIP
S olstråle Eva
U tan Dig leva
N ej, det går ej an
* fortsätt här minsann
* dela livet med oss
* Vad vi vill? Få vår
* text lysa som Din
* som ett: Bloss!
2021-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP