Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vinst med efterrätt


Varför är livet så svårt

Varför är livet ibland så svårt,
medvind med motvind som ger motgång hårt.

Ord lätta, ord tunga svåra att förstå,
ett kämpa för att ljusa målet nå.

Vilsen i karusellen, när, var, hur,
träna med spring en väl så god hälsokur.

Mix med dubbel,
raka rör utan trubbel.

Livet är inte lätt,
allt fel eller dagens rätt.

Varför kan bli stora vinsten med efterrätt så god,
tack för att du innehållet förstod.
JS Örjan




Fri vers av Örjan Noreheim
Läst 97 gånger
Publicerad 2021-01-05 17:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Örjan Noreheim
Örjan Noreheim