Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Friskhetstecken"

Tårar är
ett friskhetstecken

Om de kommo ur
glädje och sorg

Är lidelsen inte ur
narcissism eller
psykopati

Ty dessa har mycket svårt
att visa äkta känslor

© Christer Johansson 2021-01-05




Fri vers (Fri form) av Schackpoeten
Läst 119 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-01-05 17:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten