Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min vän. Min stjärna

Det är djupt
Dit du når
Det slår gnistor
Hjärtat är tänt

Själen

Den står på glänt

Ger och tar

Tanken är vanilj
Smaken är nyanserad karamell

Med inslag av toner
Som av lakrits

Du bjuder på månsken
Trots att natten är mörk

Sprider stjärnfall
Under grått disiga dagar

Själsvän
Som av kärlek




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 155 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-01-05 19:43



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Underbar fin kärleksdikt
2021-01-14

  Peter Stjerngrim VIP
Gott Nytt År!
Du är en själslig existens som lockar fram det allra vackraste och innerligt bästa hos människor i allmänhet och hos dem du älskar och bryr dig om i synnerhet!
Kram
2021-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish