Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bungyjump

Balanserandes på kanten 

sviktandes på räcket

Stunden innan du bestämt att falla

falla fritt nästan till marken 

Kärleken du en gång kände, är din livlina

Den påminner om släppa taget

eller stanna kvar vid det utforskade

Lika mycket som du vill att handen håller sällskap

vill du också flyga

Bungyjump

en skiljelinje

för något gammalt och nytt

När du  vaknade och blev levande igen

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av SofieVem VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-01-05 21:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SofieVem
SofieVem VIP