Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oro kan inte dröja sig kvar som ordning, när ordning råder


oro fanns för mig

då för länge sedan, nu

orädd och likstämd




Bunden vers av Horace
Läst 132 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-01-06 20:36



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Nu är som då, det är så sant som det är sagt, all we are asking, is give love a chans
2021-01-07

  Väsensskild
Tror du har rätt, med ett ordnat värdigt liv följer lugn
2021-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace