Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Än lever hoppet helige iFrancois af Sales!


Hoppet lever än!

Det är det sista som överger

vill inte gnälla direket

man det kräver respekt!

Lata dig inte i onödan,

men när orken tryter

Du är gammal nu säger frugan

inte särskilt säger jag

alla dagar känns så lika

så när hälsan sviktar

känner mig så svag

men vill inte räkna mina dar!

men än lever hoppet!




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 138 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-01-06 02:34



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Känner igen mig här.
2021-01-11

  Kajan VIP
Fint diktat om det hopp vi bär, och som bär oss tills vi är framme!
2021-01-06

  Marita Ohlquist VIP
Jag vet hur det känns, har haft perioder när det kändes som en seger att stiga upp ur sängen!
2021-01-06

    Lena Staaf VIP
Hopp behöver man ha även om vissa dagar är tunga. Du skriver så fint om det och hur du strävar dig fram.
2021-01-06

  ResenärGenomLivet VIP
Man får hålla fast på de ljusa stunder som ändå finns...och visst lever hoppet ännu...
2021-01-06

  Sparvögat VIP
Ja hoppet är det sista som överger en människa sägs det...
Men ibland om hälsan sviktar och kroppen känns svag är det inte lätt att vara glad!
Men man känner sig inte äldre än man gör sig;)
2021-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy